Πρωινό ιαπωνική διατροφή αποτελείται κυρίως από καφέ, επειδή είναι αυτό το αναζωογονητικό ποτό σας επιτρέπει να τρέξει και να διασκορπίσει το μεταβολισμό.
Πρωινό ιαπωνική διατροφή αποτελείται κυρίως από καφέ, επειδή είναι αυτό το αναζωογονητικό ποτό σας επιτρέπει να τρέξει και να διασκορπίσει το μεταβολισμό. Ένα φλιτζάνι καφέ δεν βλάπτει τους ανθρώπους σε ένα υπόβαθρο της πλήρους υγείας, ακόμη και αν το χρησιμοποιούν με άδειο στομάχι (προκαταρκτική έχοντας πιει ένα ποτήρι ζεστό νερό). Ωστόσο, η πιο σημαντική προϋπόθεση είναι ότι ο καφές θα πρέπει να είναι η ποιότητα. Είναι απαράδεκτο να χρησιμοποιείτε τον καφέ "3 σε 1" ή το ποτό βαθμού σκόνης κατά τη διάρκεια της δίαιτας. Αν ένα άτομο δεν μπορεί να πιει φυσικό καφέ, επιτρέπεται να αντικαταστήσει με υψηλής ποιότητας πράσινο τσάι.
Το λάχανο είναι ένα από τα βασικά τρόφιμα στην ιαπωνική διατροφή. Εκτός από το γεγονός ότι έχει χαμηλό θερμιδικό περιεχόμενο, το σώμα πέψη του δαπανά περισσότερη ενέργεια από ό, τι λαμβάνει. Το λάχανο είναι επίσης μια πολύτιμη πηγή ινών που δίνει στα έντερα τη δυνατότητα να λειτουργήσουν κανονικά. Είναι σημαντικό να επιλέξετε μεσαίου μεγέθους πιρούνια, έτσι ώστε να μην σαπίσουν ή μούχλα. Το ίδιο ισχύει και για την επιλογή των καρότων.
Κοτόπουλο και το βόειο κρέας, τα οποία χρησιμοποιούνται στο ιαπωνικό μενού διατροφή, θα πρέπει να είναι απαραιτήτως φρέσκο. Είναι καλύτερο να μην παγώσει, αλλά διατηρημένα με απλή ψύξη κρέας. Το προϊόν θα πρέπει να έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες, έτσι για το μαγείρεμα των γευμάτων Χρησιμοποιήστε το στήθος κοτόπουλου και το φιλέτο βοδινού.
Τα ψάρια πρέπει επίσης να επιλέξουν πριν, αλλά πρέπει να είναι θαλάσσιο, όχι ποταμός. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μπακαλιάρο φιλέτο, μπακαλιάρο, υπόλευκο και μπάσο. Κατάλληλος για το μαγείρεμα ατμού ή στο φούρνο μπακαλιάρος, Πόλοκ και Navaga. Εκτός από το ότι αυτοί οι κάτοικοι της θάλασσας έχουν χαμηλό θερμιδικό περιεχόμενο, επίσης στο 100% αφομοιώνονται από έναν οργανισμό.
Για την προετοιμασία του μενού θα χρειαστείτε αυγά κοτόπουλου, χυμό ντομάτας, ελαιόλαδο, μη λιπαρό τυρί, κεφίρ και φρούτα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σχεδόν οποιοδήποτε φρούτο εκτός από τις μπανάνες και τα σταφύλια.
Ιαπωνική διατροφή μενού: πίνακας
Ιαπωνικό μενού διατροφή
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o Πρώτη μέρα:
Πρωινό: καφές
Γεύμα: ένα ποτήρι χυμό ντομάτας, 2 βραστά αυγά, μια σαλάτα με λάχανο του Πεκίνου με ελαιόλαδο
Δείπνο: ψάρι για ατμό (250 g).
Δεύτερη ημέρα:
Πρωινό: μπισκότο σίκαλης, καφές.
Μεσημεριανό: βραστό ψάρι (250 γρ.), σαλάτα λάχανο με ελαιόλαδο.
Δείπνο: βραστό βόειο κρέας (100 g), ένα ποτήρι μη λιπαρό κεφίρ.
Τρίτη μέρα:
Πρωινό: μπισκότο σίκαλης, καφές.
Μεσημεριανό: τηγανητό σκουός σε απεριόριστη ποσότητα.
Δείπνο: βραστό βοδινό (200 γρ.), βραστά αυγά κοτόπουλου (2 τεμ.), σαλάτα λάχανο.
Το λάχανο είναι ένα από τα βασικά τρόφιμα στην ιαπωνική διατροφή. Εκτός από το γεγονός ότι έχει χαμηλό θερμιδικό περιεχόμενο, το σώμα πέψη του δαπανά περισσότερη ενέργεια από ό, τι λαμβάνει. Το λάχανο είναι επίσης μια πολύτιμη πηγή ινών που δίνει στα έντερα τη δυνατότητα να λειτουργήσουν κανονικά. Είναι σημαντικό να επιλέξετε μεσαίου μεγέθους πιρούνια, έτσι ώστε να μην σαπίσουν ή μούχλα. Το ίδιο ισχύει και για την επιλογή των καρότων.
Κοτόπουλο και το βόειο κρέας, τα οποία χρησιμοποιούνται στο ιαπωνικό μενού διατροφή, θα πρέπει να είναι απαραιτήτως φρέσκο. Είναι καλύτερο να μην παγώσει, αλλά διατηρημένα με απλή ψύξη κρέας. Το προϊόν θα πρέπει να έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες, έτσι για το μαγείρεμα των γευμάτων Χρησιμοποιήστε το στήθος κοτόπουλου και το φιλέτο βοδινού.
Τα ψάρια πρέπει επίσης να επιλέξουν πριν, αλλά πρέπει να είναι θαλάσσιο, όχι ποταμός. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μπακαλιάρο φιλέτο, μπακαλιάρο, υπόλευκο και μπάσο. Κατάλληλος για το μαγείρεμα ατμού ή στο φούρνο μπακαλιάρος, Πόλοκ και Navaga. Εκτός από το ότι αυτοί οι κάτοικοι της θάλασσας έχουν χαμηλό θερμιδικό περιεχόμενο, επίσης στο 100% αφομοιώνονται από έναν οργανισμό.
Για την προετοιμασία του μενού θα χρειαστείτε αυγά κοτόπουλου, χυμό ντομάτας, ελαιόλαδο, μη λιπαρό τυρί, κεφίρ και φρούτα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σχεδόν οποιοδήποτε φρούτο εκτός από τις μπανάνες και τα σταφύλια.
Ιαπωνική διατροφή μενού: πίνακας
Ιαπωνικό μενού διατροφή
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o Πρώτη μέρα:
Πρωινό: καφές
Γεύμα: ένα ποτήρι χυμό ντομάτας, 2 βραστά αυγά, μια σαλάτα με λάχανο του Πεκίνου με ελαιόλαδο
Δείπνο: ψάρι για ατμό (250 g).
Δεύτερη ημέρα:
Πρωινό: μπισκότο σίκαλης, καφές.
Μεσημεριανό: βραστό ψάρι (250 γρ.), σαλάτα λάχανο με ελαιόλαδο.
Δείπνο: βραστό βόειο κρέας (100 g), ένα ποτήρι μη λιπαρό κεφίρ.
Τρίτη μέρα:
Πρωινό: μπισκότο σίκαλης, καφές.
Μεσημεριανό: τηγανητό σκουός σε απεριόριστη ποσότητα.
Δείπνο: βραστό βοδινό (200 γρ.), βραστά αυγά κοτόπουλου (2 τεμ.), σαλάτα λάχανο.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου