Η βέλτιστη διάρκεια της ιαπωνικής διατροφής είναι 2 εβδομάδες ή 14 ημέρες. Σε αυτή την περίπτωση, το HUDEJUSHHEMU πρόσωπο θα πρέπει να τρώνε τροφές με χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες. Υδατάνθρακες την ημέρα φτάνει λίγο, η κύρια έμφαση είναι στις πρωτεΐνες.
Για μια πλήρη δύο εβδομάδων φυσικά απώλεια βάρους θα δαπανηθούν δεν υπερβαίνει τα 2.000 ρούβλια. Έτσι είναι δυνατόν να χάσουν περίπου 5-8 κιλά. Ωστόσο, θα πρέπει να προσαρμοστεί αμέσως στο γεγονός ότι η ιαπωνική διατροφή είναι αυστηρή, και απαιτεί ένα πρόσωπο μια ορισμένη έκθεση.
Εάν μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αδυνατίσματος για να αφήσει τη διατροφή σύμφωνα με όλους τους κανόνες, το αποτέλεσμα θα παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Η ιαπωνική διατροφή έχει κάποιους περιορισμούς. Για παράδειγμα, δεν συνιστάται να εφαρμόζεται στην πράξη σε έγκυες γυναίκες ή θηλάζουσες μητέρες. Είναι αδύνατο να ακολουθήσει το μενού που παρουσιάζεται παρακάτω σε άτομα που πάσχουν από γαστρίτιδα ή στομαχικά έλκη, ασθένειες των νεφρών και του ήπατος, καρδιαγγειακά νοσήματα. Αλλά ακόμη και αν ένα άτομο δεν έχει σοβαρά προβλήματα υγείας πριν από την είσοδο στη διατροφή, είναι απαραίτητο να συμβουλευτείτε ένα γιατρό.
Γιατί είναι η δίαιτα που ονομάζεται "Ιαπωνικά";
Γιατί δίαιτα ονομάζεται ιαπωνική
Σίγουρα το πρόσωπο που την επικαιρότητα για πρώτη φορά η φράση "ιαπωνική διατροφή», φαντάζεται αμέσως ένα μενού με έμφαση στο ρύζι, σάλτσα σόγιας, θαλασσινά και άλλα αγαπημένα πιάτα αυτής της Ανατολικής χώρας. Στην πραγματικότητα, για να υπενθυμίσει της Ιαπωνίας στο μενού θα είναι μόνο βραστά ψάρια και, ενδεχομένως, βραστά αυγά. Διατροφή δεν συνεπάγεται καμία λιχουδιές ή εξωτικά. Όλα τα προϊόντα είναι εξοικειωμένοι με τους Ρώσους, η οποία είναι μια καθορισμένη συν ενός τέτοιου συστήματος της διατροφής, καθώς ο κίνδυνος ανάπτυξης αλλεργικής αντίδρασης μειώνεται στο ελάχιστο. Επιπλέον, όλα τα προϊόντα είναι στην ελεύθερη πώληση και δεν είναι ακριβά, οπότε τα προβλήματα με την εξεύρεση συστατικών για το μαγείρεμα δεν θα συμβεί.
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o Είναι δύσκολο να πούμε γιατί η διατροφή ονομάζεται ιαπωνικό.
Υπάρχουν δύο εκδόσεις της προέλευσης του ονόματος διατροφής:
Υπάρχει μια υπόθεση ότι το μενού καταρτίστηκε από διαιτολόγους από την κλινική της πόλης του Τόκιο.
Σύμφωνα με μια άλλη εκδοχή της διατροφής ονομάζεται ιαπωνική λόγω του σαφούς και απλού καθεστώτος της χρήσης του. Τηρώντας τους βασικούς κανόνες της διαιτητικής διατροφής, το άτομο θα πάρει σίγουρα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Είναι πολύ παρόμοια με την ιαπωνική φιλοσοφία: μπορείτε να το μέγιστο και θα ανταμειφθούν.
Είναι επίσης γνωστό ότι στα τρόφιμα οι Ιάπωνες είναι πολύ διατηρημένοι. Τρώνε σε μικρές μερίδες, καθεμία από τις οποίες αποτελείται από χαμηλά προϊόντα. Αυτή η αρχή είναι η βάση της διατροφής. Γνωστή ιαπωνική διατροφολόγος Naomi Moriyama σε όλα πιστεύει ότι η μέτρια κατανάλωση των τροφίμων από τους συμπατριώτες της, τους επιτρέπει να νικήσει όλα τα αρχεία της μακροζωίας.
Naomi διεξήγαγε μια συγκριτική ανάλυση, η οποία οδήγησε στην καθιέρωση ότι οι Ιάπωνες καταναλώνουν μια ημέρα κατά μέσο όρο 25% χιλιοθερμίδες λιγότερο από τους κατοίκους άλλων χωρών. Στη γη του ήλιου που ανατέλλει δεν απολαμβάνουν τη δημοτικότητα του βουτύρου, σοκολάτα, πατατάκια και αρτοσκευάσματα. Μπορεί να ειπωθεί ότι η μετριοπάθεια στα τρόφιμα είναι μια από τις ιδιαιτερότητες του πολιτισμού. Το ίδιο διακριτικό χαρακτηριστικό γνώρισμα είναι εγγενής στην ιαπωνική διατροφή.
Για μια πλήρη δύο εβδομάδων φυσικά απώλεια βάρους θα δαπανηθούν δεν υπερβαίνει τα 2.000 ρούβλια. Έτσι είναι δυνατόν να χάσουν περίπου 5-8 κιλά. Ωστόσο, θα πρέπει να προσαρμοστεί αμέσως στο γεγονός ότι η ιαπωνική διατροφή είναι αυστηρή, και απαιτεί ένα πρόσωπο μια ορισμένη έκθεση.
Εάν μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αδυνατίσματος για να αφήσει τη διατροφή σύμφωνα με όλους τους κανόνες, το αποτέλεσμα θα παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Η ιαπωνική διατροφή έχει κάποιους περιορισμούς. Για παράδειγμα, δεν συνιστάται να εφαρμόζεται στην πράξη σε έγκυες γυναίκες ή θηλάζουσες μητέρες. Είναι αδύνατο να ακολουθήσει το μενού που παρουσιάζεται παρακάτω σε άτομα που πάσχουν από γαστρίτιδα ή στομαχικά έλκη, ασθένειες των νεφρών και του ήπατος, καρδιαγγειακά νοσήματα. Αλλά ακόμη και αν ένα άτομο δεν έχει σοβαρά προβλήματα υγείας πριν από την είσοδο στη διατροφή, είναι απαραίτητο να συμβουλευτείτε ένα γιατρό.
Γιατί είναι η δίαιτα που ονομάζεται "Ιαπωνικά";
Γιατί δίαιτα ονομάζεται ιαπωνική
Σίγουρα το πρόσωπο που την επικαιρότητα για πρώτη φορά η φράση "ιαπωνική διατροφή», φαντάζεται αμέσως ένα μενού με έμφαση στο ρύζι, σάλτσα σόγιας, θαλασσινά και άλλα αγαπημένα πιάτα αυτής της Ανατολικής χώρας. Στην πραγματικότητα, για να υπενθυμίσει της Ιαπωνίας στο μενού θα είναι μόνο βραστά ψάρια και, ενδεχομένως, βραστά αυγά. Διατροφή δεν συνεπάγεται καμία λιχουδιές ή εξωτικά. Όλα τα προϊόντα είναι εξοικειωμένοι με τους Ρώσους, η οποία είναι μια καθορισμένη συν ενός τέτοιου συστήματος της διατροφής, καθώς ο κίνδυνος ανάπτυξης αλλεργικής αντίδρασης μειώνεται στο ελάχιστο. Επιπλέον, όλα τα προϊόντα είναι στην ελεύθερη πώληση και δεν είναι ακριβά, οπότε τα προβλήματα με την εξεύρεση συστατικών για το μαγείρεμα δεν θα συμβεί.
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o Είναι δύσκολο να πούμε γιατί η διατροφή ονομάζεται ιαπωνικό.
Υπάρχουν δύο εκδόσεις της προέλευσης του ονόματος διατροφής:
Υπάρχει μια υπόθεση ότι το μενού καταρτίστηκε από διαιτολόγους από την κλινική της πόλης του Τόκιο.
Σύμφωνα με μια άλλη εκδοχή της διατροφής ονομάζεται ιαπωνική λόγω του σαφούς και απλού καθεστώτος της χρήσης του. Τηρώντας τους βασικούς κανόνες της διαιτητικής διατροφής, το άτομο θα πάρει σίγουρα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Είναι πολύ παρόμοια με την ιαπωνική φιλοσοφία: μπορείτε να το μέγιστο και θα ανταμειφθούν.
Είναι επίσης γνωστό ότι στα τρόφιμα οι Ιάπωνες είναι πολύ διατηρημένοι. Τρώνε σε μικρές μερίδες, καθεμία από τις οποίες αποτελείται από χαμηλά προϊόντα. Αυτή η αρχή είναι η βάση της διατροφής. Γνωστή ιαπωνική διατροφολόγος Naomi Moriyama σε όλα πιστεύει ότι η μέτρια κατανάλωση των τροφίμων από τους συμπατριώτες της, τους επιτρέπει να νικήσει όλα τα αρχεία της μακροζωίας.
Naomi διεξήγαγε μια συγκριτική ανάλυση, η οποία οδήγησε στην καθιέρωση ότι οι Ιάπωνες καταναλώνουν μια ημέρα κατά μέσο όρο 25% χιλιοθερμίδες λιγότερο από τους κατοίκους άλλων χωρών. Στη γη του ήλιου που ανατέλλει δεν απολαμβάνουν τη δημοτικότητα του βουτύρου, σοκολάτα, πατατάκια και αρτοσκευάσματα. Μπορεί να ειπωθεί ότι η μετριοπάθεια στα τρόφιμα είναι μια από τις ιδιαιτερότητες του πολιτισμού. Το ίδιο διακριτικό χαρακτηριστικό γνώρισμα είναι εγγενής στην ιαπωνική διατροφή.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου